Aan het thuisfront

Via dit blog proberen WE jullie wat op de hoogte te houden van onze wederwaardigheden hier in Thailand.
Je komt hier af en toe wel eens een foto tegen in de berichtjes, maar als je graag álle foto´s ziet, klik dan op de link bij ´ons foto-album´.
Enne.... WE horen natuurlijk ook graag iets terug! Dat kan door middel van een reactie in ons gastenboek (zie link aan de linkerzijde van deze pagina).

Het laatst geplaatste bericht in ons gastenboek:

dinsdag 25 december 2007

Dus toch een K....diner!



Tot mijn grote vreugde hebben we gisteravond kunnen eten in een restaurantje, met notabene een Engelse eigenaar, waar ... geen Kerstboom stond en geen Kerstliedjes werden gedraaid! Eindelijk een medestander gevonden, hoera! Ik had toch zo gehoopt dat allemaal hier te kunnen ontlopen, maar je ontkomt er toch niet helemaal aan, met al die Westerlingen hier. Maar het dienstertje in het restaurant vertelde dat ze vroeg naar huis moest, omdat ze vandaag examens had. Dus voor niet-Westerlingen gaat het leven hier z'n gewone gangetje.
Vanmorgen zijn we verkast naar een andere kamer, dit keer op de tweede verdieping. Nog grotere kamer, ruimer balkon en een mooier uitzicht!
Zoals Willem gisteren al vertelde, waren we voor vandaag uitgenodigd voor een buffet, aangeboden door de eigenaars van het guesthouse. Er werden gelukkig geen Kerstliedjes gedraaid, het Kerstboompje staat binnen dus dat hoefde ik niet te zien, en al met al werd het toen gewoon een heel gezellig etentje met leuke mensen, buiten in de overdekte tuin. Ik was een beetje bang dat het misschien (zoals ik ooit eens op Malta had meegemaakt) zoiets zou worden met hoedjes en toetertjes, maar nee. Ze hadden er werk van gemaakt, prachtig. Er was een heel kalf-aan-'t-spit, tenminste dat was de bedoeling. Ze keken wat raar op hun neus toen deze middag het kalf al gebraden en wel werd afgeleverd, nog wel helemaal compleet, op een soort draagbaar van bamboe. Verder waren er verschillende schalen met Thaise gerechten, allemaal even lekker.
Aangezien de mensen hier altijd vrij vroeg in bed kruipen, duurde het buffet ook niet zo lang en kon ik jullie toch nog even verslag uitbrengen.
En jullie thuis? Allemaal de buikjes rondgegeten??