Aan het thuisfront

Via dit blog proberen WE jullie wat op de hoogte te houden van onze wederwaardigheden hier in Thailand.
Je komt hier af en toe wel eens een foto tegen in de berichtjes, maar als je graag álle foto´s ziet, klik dan op de link bij ´ons foto-album´.
Enne.... WE horen natuurlijk ook graag iets terug! Dat kan door middel van een reactie in ons gastenboek (zie link aan de linkerzijde van deze pagina).

Het laatst geplaatste bericht in ons gastenboek:

dinsdag 8 januari 2008

Zwemmen...

Gelukkig bleek er ook hier in Pai een zwembad te zijn! We hebben er een gevonden, net buiten het dorp, op loopafstand. Mooi aangelegd, met planten en een zonneweitje erom heen en heerlijk rustig. Zoals te verwachten geen Thaise mensen te zien, alleen westerlingen.
Ik moet nog steeds iets vertellen over de mensen die we hier aantreffen, het is toch wel een groot verschil met Chiang Mai, ik heb het dan wel over westerlingen. In Chiang Mai zagen we nogal wat mensen die net als wij aan het overwinteren waren, dus niet meer zo piep, plus veel (vooral mannen) die hier zijn blijven plakken aan een Thaise en hier dus wonen. Natuurlijk ook veel jonge mensen uit werkelijk allerlei landen, die meestal maar een paar dagen hier blijven en dan weer verder trekken.
Hier in Pai bestaat het Westerse publiek vooral uit jongeren, en we hebben ontdekt dat er weer een generatie 'jonge hippies' ontstaan is. Ze zien er ongeveer allemaal hetzelfde uit, met dreadlocks, tatoeages, en een constante 'peace' smile op hun gezicht. Zoals 'Bram', je weet wel, van Paul van Vliet.... Er zijn er veel met muziek bezig, sommigen hebben een gitaar bij zich. Ze zijn allemaal heel lief voor elkaar en gelukkig ook voor andere mensen, doen geen vlieg kwaad, bij het zwembad leren ze elkaar kunstjes zoals handstand, radslag, en wat Tai Chi-achtige bewegingen.
Zo, dat was even een stukje achtergrondinformatie. Over de 'mannen-met-Thais-vrouwtje' een andere keer, we kunnen er langzamerhand een boek over schrijven.