Aan het thuisfront

Via dit blog proberen WE jullie wat op de hoogte te houden van onze wederwaardigheden hier in Thailand.
Je komt hier af en toe wel eens een foto tegen in de berichtjes, maar als je graag álle foto´s ziet, klik dan op de link bij ´ons foto-album´.
Enne.... WE horen natuurlijk ook graag iets terug! Dat kan door middel van een reactie in ons gastenboek (zie link aan de linkerzijde van deze pagina).

Het laatst geplaatste bericht in ons gastenboek:

vrijdag 11 januari 2008

Adieu Pai



Pai is leuk, dat hebben we gemerkt in de afgelopen week. Maar het dorp of als je wilt 'stadje' ligt tamelijk hoog in de bergen. Dat betekent ongeveer dat we hier 4 seizoenen hebben in 24 uur: 's middags heet, boven de 30 graden, maar zodra de zon achter de bergen is verdwenen zakt de temperatuur razendsnel tot mogelijk slechts enkele graden boven nul in de vroege ochtend. Je moet je 4 keer per dag verkleden om de temperaturen te weerstaan. De rust hier was een verademing na het hete en drukke Chiang Mai. Maar toch maar besloten om weer wat zuidelijker te gaan waar het klimaat meer gelijkmatig is en na veel overwegen hebben we besloten naar Ayuthaya te gaan morgenmiddag. Via Chiang Mai en dan met de nachtbus naar Bangkok en vervolgens een trein naar Ayuthaya. Derhalve morgen geen nieuw bericht.