Aan het thuisfront

Via dit blog proberen WE jullie wat op de hoogte te houden van onze wederwaardigheden hier in Thailand.
Je komt hier af en toe wel eens een foto tegen in de berichtjes, maar als je graag álle foto´s ziet, klik dan op de link bij ´ons foto-album´.
Enne.... WE horen natuurlijk ook graag iets terug! Dat kan door middel van een reactie in ons gastenboek (zie link aan de linkerzijde van deze pagina).

Het laatst geplaatste bericht in ons gastenboek:

zondag 27 januari 2008

Strandweer



Het weer van vandaag: 32 graden, aan het strand een lichte bries, half bewolkt.
Ideaal dus voor het strand.
Vanmorgen was iemand bezig de cocosnoten te oogsten uit de palmen, met behulp van een lange stok met een scherp mes eraan. Er zitten al gauw zo'm 20 noten aan een boom die allen met een grote plof in het zand vielen. Je moet er niet aan denken als je er een op je hoofd krijgt. En nu ligger er onder veel bomen bergjes coscosnoten.
Het strand is bepaald niet saai. De gehele dag komen er mensen langs met fruit, limonade, met maaltijden (ter plekke bereid en verwarmd op een meegebracht houtskoolvuurtje) tot en met thaise zijden tafelkleden toe.
En natuurlijk kan je zwemmen in de zee: een heerlijke temperatuur, dezer dagen wat golfslag, dus een echte branding, dus prima geschikt om enige verkoeling te vinden.