Aan het thuisfront

Via dit blog proberen WE jullie wat op de hoogte te houden van onze wederwaardigheden hier in Thailand.
Je komt hier af en toe wel eens een foto tegen in de berichtjes, maar als je graag álle foto´s ziet, klik dan op de link bij ´ons foto-album´.
Enne.... WE horen natuurlijk ook graag iets terug! Dat kan door middel van een reactie in ons gastenboek (zie link aan de linkerzijde van deze pagina).

Het laatst geplaatste bericht in ons gastenboek:

woensdag 16 januari 2008

Waarheen....??

We hebben Ayutthaya nu weer een paar dagen afgestruind, tijd om te vertrekken. De Wat's waren erg de moeite waard, maar verder is hier niet zoveel te beleven en behalve de ene straat met de guesthouses is er ook niet zoveel gezelligheid hier. Dus.. we trekken verder, iets eerder dan gepland richting kust.
De ochtend hebben we dan ook besteed aan Lonely Planet lezen en op het internet nog wat opzoekwerk doen. We hebben besloten richting Hua Hin te gaan, een badplaats ten zuidwesten van Bangkok. Dat is wel een grote plaats, maar we hopen een stek te vinden buiten Hua Hin zelf, ten noorden of ten zuiden ervan. Deze kleine plaatsjes schijnen ook wel in opkomst te zijn, maar nog niet zo druk. Alleen is er nog niet veel over te vinden op het internet, dus was het wat moeilijk zoeken.
We nemen morgenochtend de trein naar Bangkok en stappen daar over op een trein naar Hua Hin, waar we zo aan het eind van de middag aankomen (als de treinen tenminste op tijd zijn, da's altijd even afwachten hier). Dan hopen we een plaatsje te vinden in een of ander guesthouse (reserveren was tot nu toe niet mogelijk, maar we kunnen altijd nog op het strand slapen, haha), dan kunnen we de volgende dag verder kijken.
Vanmiddag hebben we nog even lekker gezwommen bij een hotel in de buurt.

Het uploaden van de foto's geeft nog altijd wat problemen hier, we proberen nu nog even verder....