Aan het thuisfront

Via dit blog proberen WE jullie wat op de hoogte te houden van onze wederwaardigheden hier in Thailand.
Je komt hier af en toe wel eens een foto tegen in de berichtjes, maar als je graag álle foto´s ziet, klik dan op de link bij ´ons foto-album´.
Enne.... WE horen natuurlijk ook graag iets terug! Dat kan door middel van een reactie in ons gastenboek (zie link aan de linkerzijde van deze pagina).

Het laatst geplaatste bericht in ons gastenboek:

maandag 19 november 2007

Huizenjacht (vervolg )

Deze dag hebben we ook weer benut voor de zoektocht naar een leuk huisje. We zouden een taxi nemen naar Sai San, zo'n 20 Km buiten Chiang Mai. Is niet eenvoudig hoor, de eerste de beste taxichauffeur moest lang nadenken en het ritje zou 400 Baht kosten. Moet goedkoper kunnen, zo dachten wij. Nou, de een na de andere taxi en tuktuk stopte, maar goed uiteindelijk (wel een half uur later) hadden we iemand die ons nog veel te duur naar Sai San zou brengen voor 120 Baht. Maar goed, was toch wel een een klein halfuur rijden in die tuktuk met zijn soms halsbrekende touren in het drukke verkeer. In Sai San eerst wat gewandeld door een 'betere' wijk, mooie, grote huizen, de rijstvelden, de bijzondere bomen, de prachtigste bloemen, maar warm, warm. En mijn lichamelijke conditie was zeker niet optimaal te noemen: toch een darmstoornis opgelopen, waarschijn van te koud drinken, teveel ijsblokjes in de drankjes, dus de dag verliep tamelijk moeizaam voor mij, maar Els sleepte me er wel doorheen. Geen huurhuis gevonden, geen huizen bezichtigd en maar weer bijtijds terug. Deze keer met de minibus: 12 Bath per persoon! (Hadden we kunnen weten, maar waar vind je die busjes?)
's Middags dus maar erg rustig gedaan in het guesthouse en nu gaat het al weer een stuk beter.
Vanavond nog gesproken met een nederlandse man die hier een leuk cafe/restaurant heeft "The Wall" met veel Pink Floyd muziek, heel sympa, maar ook hij vertelde dat het wel moeilijk zal zijn een huisje te huren voor een week of 6. Maar had wel aardige tips, maar die hoor je morgen ofzo wel weer.
Vandaag geen photos toegevoegd, komen later.