Aan het thuisfront

Via dit blog proberen WE jullie wat op de hoogte te houden van onze wederwaardigheden hier in Thailand.
Je komt hier af en toe wel eens een foto tegen in de berichtjes, maar als je graag álle foto´s ziet, klik dan op de link bij ´ons foto-album´.
Enne.... WE horen natuurlijk ook graag iets terug! Dat kan door middel van een reactie in ons gastenboek (zie link aan de linkerzijde van deze pagina).

Het laatst geplaatste bericht in ons gastenboek:

zaterdag 17 november 2007

Even in 't kort




Voor onze trouwe lezers even een kort berichtje. Want we hebben vandaag een tour gemaakt door Chiang Mai, te voet. Warm, redelijk ver, leuke dingen gezien, maar vermoeiend..... Els is vast gaan douchen en ik tracht nog even een kort berichtje te plaatsen.
Het was een uitgestippelde tocht langs vele bezienswaardigheden, de Wats, de markten enz. De markt was prachtig, met name de bloemenmarkt waar al die kleine kunstwerkjes worden gemaakt waarmee de Boeddhas worden behangen: zie de foto's. Je weet dat je de foto's kunt uitvergroten door er op de klikken?
De Wats, de boeddhistische tempels waar veel bedrijvigheid was. Bv. de jonge monniken die baden voor de gezondheid van de Koning. Een andere Wat waar voorbereidingen werden getroffen voor een ceremonie morgen en alles werd versierd met bloemen, sjerpen, planten enz. Heel mooi.
Er staat ons overigens nogal wat te wachten volgende week. Ballonnen oplaten met een 'kaarsje' erin, wat geluk zou moeten brengen in het nieuwe jaar, maar daar hoor je later wel over.

Geen opmerkingen: