Aan het thuisfront

Via dit blog proberen WE jullie wat op de hoogte te houden van onze wederwaardigheden hier in Thailand.
Je komt hier af en toe wel eens een foto tegen in de berichtjes, maar als je graag álle foto´s ziet, klik dan op de link bij ´ons foto-album´.
Enne.... WE horen natuurlijk ook graag iets terug! Dat kan door middel van een reactie in ons gastenboek (zie link aan de linkerzijde van deze pagina).

Het laatst geplaatste bericht in ons gastenboek:

woensdag 6 februari 2008

Oudejaarsavond ????



Jaja, vandaag is het weer oudejaarsdag hier. Maar dan voor de chinese jaartelling. We merkten het door het vuurwerk wat vanmorgen al begon te knallen, maar welk jaar het wordt in de chinese jaartelling kon men ons niet vertellen, wel dat het het jaar van de rat gaat worden.... Verwarrend hoor, wij leven in 2008, de thai in 2551 (tot 13/04) en nu ook nog de chinezen met weer iets anders.
Vanmorgen lekker een eind gelopen; vanaf de kust naar het binnenland, de bergen. De kust is dan "druk", maar de wegen binnenland in zijn heerlijk rustig, de natuur prachtig. Soms staan er wat golfplaten krotjes, ook de gewonen thai huizen, maar aan het eind vonden we huizen voor de happy few: prachtige, ommuurde, grote huizen met een zwembad, garages, carports etc. in de schitterend aangelegde tuin. Zo tegen de bergen aan en tussen de palmen: sprookjesachtig!
Vanmiddag een laatste gang naar het strand gemaakt en ook maar even naar ons zwembad bij het guesthouse want morgenochtend is het inpakken en vertrekken naar Bangkok. Dus morgen geen nieuw bericht, we zitten en/of liggen dan in de espress-nachttrein, die er zo'n 11 uur over doet! Ja, de laatste dagen zijn echt aangebroken.