Aan het thuisfront

Via dit blog proberen WE jullie wat op de hoogte te houden van onze wederwaardigheden hier in Thailand.
Je komt hier af en toe wel eens een foto tegen in de berichtjes, maar als je graag álle foto´s ziet, klik dan op de link bij ´ons foto-album´.
Enne.... WE horen natuurlijk ook graag iets terug! Dat kan door middel van een reactie in ons gastenboek (zie link aan de linkerzijde van deze pagina).

Het laatst geplaatste bericht in ons gastenboek:

zaterdag 9 februari 2008

Laatste dag in Bangkok.



Morgenochtend vertrekken we uit Bangkok naar de Suvarnaphumi Airport en voorts richting Europa. Dus vandaag hebben we het maar rustig aan gedaan. Wat geslenterd en gewinkeld op de Khoasan Road, terrasje gepikt en voor verdere activiteiten was het te warm. Ook vanmiddag: beetje lezen, ommetje gemaakt en vanavond vast de koffers gepakt voorzover mogelijk. Niets spannends dus.
Maar ook afscheid genomen van ons heerlijke Thailand. Want dat is het met de vriendelijke mensen, de mooie natuur, de warmte, en gewoon het dagelijks leven hier op straat waar we volop van genoten hebben. De mensen niet opdringerig ("hello, where you go" is de standaardvraag van de tuk-tuk drivers, maar dat kan je niet opdringerig noemen)

We hebben dit blog gemaakt om familie en vrienden op de hoogte te houden, maar ook voor ons zelf, want 3 maanden is lang, en we weten ook zelf nog nauwelijks de details van bv. november. We willen ook de schrijvers en schrijfsters in ons gastenboek hartelijk bedanken voor de reacties, voor ons erg leuk om zo kontakt te hebben met ons thuisfront. Deze laatste alinea mede namens Els natuurlijk.

Als we weer thuis zijn nog een allerlaatst bericht over de reis etc. en dan hopen we jullie weer gauw te zien!